НОВА ГОДИНА НА МАЛДИВИ с включена НОВОГОДИШНА ВЕЧЕРЯ ! 5 нощувки с включени закуски и вечери в Hotel Kandima Maldives 5*!

цени от
5459.20 лв

Програма

 • Ден 1 - Полет от летище София за Мале през Истанбул в 21:20ч. с Турски авиолинии. Кацане на летището в Истанбул в 23:40 ч.
 • Ден 2 - Полет за Мале в 02:10 ч. Пристигане в Мале в 12:10 ч. Посрещане от фирмата ни партньор и трансфер до избрания хотел с бързо скоростна лодка, хидроплан или вътрешен полет. Пристигане в хотела и настаняване. Нощувка.
 • Ден 3-6 - Слънце, бял стъклен пясък, водите на Индийския океан, стотици безлюдни островчета, топли лагуни с лежерно преливащи се нюанси на синьо, тюркоазено и зелено, „подводни градини” от корали. Асоциацията, която съзнанието ни прави при споменаването на Малдиви е екзотика, романтика, релакс и гальовна топлота, която този тропически рай ни дарява. Уверяваме Ви, точно това ще намерите тук. За всички любители на водните спортове и изследване на подводния свят има възможност за допълнителни екскурзии от хотелите. На 31.12.2019 посрещане на Новата 2020 година в избраният хотел! Честита Нова Година! Вече сте далеч от шума и стреса, вече сте на вашето място, мечтания остров, мечтания залив, един романтичен филм и като по чудо вие сте главните герои. Разходете се из вашия почти безлюден остров, милвайте водите на топлия океан, гмурнете се в тази жива вода, дом на повече от 700 вида риби. В открития океан можете да срещнете делфини, акули, гигантски скат.
 • Ден 7 - Закуска. Свободно време за плаж и развлечения. Трансфер до летището в Мале за полет на Турски авиолинии в 23:45 ч.
 • Ден 8 - Кацане на летището в Истанбул в 06:25 ч. Излитане за София в 08:35 часа и кацане на летище София в 08:55 часа.

Хотели

Kandima Maldives 5*

Цени и дати

Дата на пътуванетоЧовек в двойна стая
27.12.20195459.20 лв

Цената включва

 1. Самолетен билет София – Истанбул - Мале – Истанбул - София с Турски авиолинии с включен багаж до 40кг;
 2. Летищни такси;
 3. 5 нощувки със закуски и вечери;
 4. Новогодишна вечеря;
 5. Трансфери летище-хотел-летище с бързо скоростна лодка и  вътрешен полет;
 6. Посрещане на място на Малдивите на английски или руски език;
 7. Медицинска застраховка с покритие 10 000 евро

Цената НЕ включва

 1. Разходи от личен характер;
 2. Храна, напитки и услуги, неупоменати в програмата;
 3. Застраховка „Отмяна на пътуване ".

Екстри

 

Условия

Необходими документи:

Международен паспорт с валидност минимум 6 месеца от датата на връщане.   
За деца под 18г., пътуващи без родители - нотариално заверено родителско разрешение за напускане на страната от непътуващия родител (оригинал и 1 копие).  
За деца, чиито родители са с различни фамилии, се изисква копие от акт за раждане на детето, в който да са вписани и двамата родители.

Информация за пътуването по чл.82 от Закона за туризма:
Дестинация: Малдиви 
Хотел: Категория 5* 
При записване се внася  депозит от 1500 лева, а пълно плащане се прави до 30 дни преди датата на заминаване. 
Офертата важи при минимум 15 туристи. 
Цената на екскурзията е калкулирана при курс на щатския долар 1 USD = 1.75 лв. При промяна на обменния валутен курс с повече от 5 % в периода до началото на туристическото пътуване, ТО си запазва правото за прекалкулиране на основната пакетна цена, съобразно промяната на валутния курс. 
Пътуването е без медицински изисквания за имунизации. 
Срок за уведомление за несъбран минимум – до 30 дни преди датата на заминаване. 
Туроператорът си запазва правото да променя последователността на изпълнение на мероприятията по програмата. 
Застраховка „Отмяна от пътуване“: Туроператорът предоставя възможност за сключване на допълнителна  застраховка “Отмяна на пътуване” по чл. 80, ал. 1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите за анулиране на пътуването, за съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия, негови близки, неотложно явяване на дело, съкращаване от работа и др.  
Срокове за анулации и неустойки:
при наличие на повече от 100 дни преди датата на отпътуване – неустойка не се удържа; 
от 99 до 80 дни преди датата на отпътуване – 10 % от стойността на ТП 
* до 79 дни до 31 дни преди отпътуване – размерът на депозита 
* от 30 до 0 дни - 100 % от стойността на ТП 

В случай, че ПОТРЕБИТЕЛЯТ прекрати доброволно своето пътуване, през времетраенето му, всички допълнителни разходи, включително и транспортните, са за негова сметка. 
ПОТРЕБИТЕЛЯТ има право да прехвърли правото си на пътуване на трето лице в срок съобразно спецификата на дестинацията, издаване на самолетни билети по международни полети и не по-късно от 29.11.2019 г., като се задължава да заплати на ТУРОПЕРАТОРА само дължимите суми, свързани с евентуалното преиздаване на билетите. 


Туристическият пакет се предлага от туроператор Посока Ком ООД със седалище и адрес на управление: гр. София 1000, ул. Сердика 12, тел: 070017107, e_mail: office@posoka.com 
 

Опции

 

Изпратете запитване

✖ Въведете име и фамилия

✖ Невалиден имейл адрес

✖ Въведете телефонен номер

✖ Нужно е да се съгласите с условията

Изпрати

Благодарим Ви за интереса! Скоро ще се свържем с вас!

Нещо неочаквано се случи! Моля опитайте по-късно!

Малдивите са нарицателно за лукс, романтика, топлота, нежност, релакс и природни красоти, невероятно е колко много, представата, създадена от туристическата реклама, напълно отговаря на това, което намирате тук. Същото усещане за безвремие, същите цветове и гледки, същата безтегловност на тялото и духа, океана, пясъка, всичко е такова, каквото го видяхте в туристическата брошура.  

Полетно разписание:  
TK1030 29DEC  София 2120 Истанбул 2340  
TK 730 30DEC  Истанбул 0210 Мале 1210  
TK 731 04JAN  Мале  2345 Истанбул 0625 – на 05.01  
TK1027 05JAN  Истанбул  0835 София 0855

 • Оферта:
 • Нощувки: 7
 • Транспорт: Самолет
 • Маршрут:

  София - Истанбул - Малдиви - Истанбул - София

Изпратете запитване

✖ Въведете име и фамилия

✖ Невалиден имейл адрес

✖ Въведете телефонен номер

✖ Нужно е да се съгласите с условията

Изпрати

Благодарим Ви за интереса! Скоро ще се свържем с вас!

Нещо неочаквано се случи! Моля опитайте по-късно!